Startar eget!

I maj blev allt klart med mitt företag (nästan). Jag startar enskild firma och det som inte är klart än är det officiella namnet. Jag väntar på besked från Bolagsverket och hoppas på namnet Simliweb Production.

Det här känns jättebra och det är första gången jag driver företag på allvar. Jag gillar friheten och jag kan nu själv välja vilka tekniker jag vill jobba med. Och det blir stort fokus på WordPress och allt som relaterat till att skapa användarvänliga hemsidor.

Jag syftar till exempel på optimering av sajter så att de laddar snabbare, säkerhet så att man minimerar risken för intrång och självklart snygg, modern webbdesign.

Jag kommer att jobba brett med olika sorters kunder men för att nischa mig lite kommer att jobba lite extra med att bygga utbildningsplattormar med WordPress och Learndash. Jag tror att det finns en ökande efterfrågan inom detta område, dvs att företagare, konsulter, utbildare och coacher osv skapar egna online-utbildningar som de kan sälja på nätet.

Vidare kommer jag att fördjupa mig mer i ”onpage” och ”local” SEO, samt sökordsanalys.

Och självklart finns mina andra tjänster inom grafisk design och webbhotell.


Tidsvinnaren – 9 steg mot ökad produktivitet

Detta är en 9 veckors utmaning där du varje vecka får tips och uppgifter som kommer att öka din produktivitet. Kursen är en mailsekvens med text och videolektioner som handlar om principer, tekniker och verktyg som effektiviserar ditt arbete. Anmäl dig till gratiskursen nedan.

Tidsvinnaren