Gratis guider

Här presenterar jag gratis guider i form av PDF:er, e-böcker och videobaserade kurser. Ämnena handlar om de olika områden som jag har yrkeserfarenhet inom, som till exempel digital bildbehandling, grafisk produktion och webbutveckling.

Tidsvinnaren – 9 steg mot ökad produktivitet

Detta är en 9 veckors utmaning där du varje vecka får tips och uppgifter som kommer att öka din produktivitet. Kursen är en mailsekvens med text och videolektioner som handlar om principer, tekniker och verktyg som effektiviserar ditt arbete. Anmäl dig till gratiskursen nedan.

Tidsvinnaren

Redigera bilder som ett proffs!


Lär dig färgkorrigering i mobilen med Lightroom. Jag går igenom reglagen för ljus och färg. Du kommer att få en förståelse för koncept som vitbalans, kontrast, mättnad, lyster med mera. Denna kurs är en bra inkörsport om du vill fortsätta jobba med bilder i Lightroom. En lektion per dag i 5 dagar.

Redigera bilder som ett proffs

Grapixo-bulletinen – Anders månatliga nyhetsbrev med tips inom digital bild med mera.

Jag gillar att dela med mig av min mångåriga erfarenhet som retuschör. I detta mailutskick ger jag tips inom digital bild (mest Photoshop) och relaterade ämnen. Kommer direkt i din inbox 1 gång per månad (inget spam, jag lovar). Anmäl dig nedan och avsluta när du vill. Gratis dessutom!

Grapixo-bulletinen