Kundomdömen

Jag tackar Anders för en fin hemsida , han är väldigt duktigt och mycket trevlig.

Fixade allt jag önskade.

Rekommenderar 👍

Umrashidat Dzhalilova, VD – AL Städservice

Tack för ett bra jobb med SHRIC’s nya hemsida! Vi hade behov av en enkel men tydlig hemsida för vår ideella förening och i ett system där vi enkelt själva kan uppdatera texter – och det levererade Grapixo! Anders var mycket lyhörd och lätt att jobba med, allt flöt på smidigt! 🙂

Petra Lindberg, orförande SHRIC

Grapixo var snabb på bollen när vi skulle ha fram mässmaterial på kort tid. Snabbt, okomplicerat, rätt och riktigt – framställdes de önskade originalen för print av produktblad och vepor.

Måns Löfgren, VD – Sky Blue Media

Snabb återkoppling med grym personlig kundservice. Tydlig information kring förväntningar och priser på tjänsten vi beställde (produktfotografering). Grapixo AB är definitivt ett bra företag att jobba med. Kommer definitivt fortsätta samarbetet med Grapixo!

Fadi Massi, VD – Conscious Beauty Sweden

Anders kunskap gällande hur en bra hemsida ska vara uppbyggd för att få den säljande och att lyfta ett varumärke. Anders har även lång erfarnhet inom bild och har lyckats presentera min verksamhet genom säljande texter och val av bilder som snabbt förmedlar en positiv känsla. Det har jag redan kvitto på.

Jag har fått mycket beröm av mina kunder. De tycker att den är användarvänlig, matig och trovärdig. Har även blivit positivt utmanad av Anders så att vi tillsammans kunnat skapa en riktigt bra hemsida!

Jag vill varmt rekommendera Anders till att göra ert företags hemsida.

Torbjörn Källström, ledartränare – Holistic Leadership & Event AB

Vi har anlitat Anders Eriksson för produktfotografering och inom teknisk support för vår hemsida med mera. Vi är mycket nöjda med hans tjänster och vill varmt rekommendera honom!

Stephan Commer, Orgo-Germanika, VD -Primus Gradus AB

Vi har fått hjälp med produktfotografering av våra ljus och är mycket nöjda med bilderna! Anders har varit lyhörd och levererat perfekta bilder till oss enligt våra önskemål.

Johanna Yhlen – Ljusmannen

Proffsig service och fantastisk produktfotografering, mycket lyhörd och proffsig att jobba med 100% 👍🏻

Jonas Calås, VD – Fish365

Vi har valt att anlita Grapixo vid flertalet tillfällen. 
Anders är lyhörd och mycket professionell i sitt bemötande till oss som kund. Vi rekommenderar varmt Grapixo till alla företag för Grafisk Design och Profilering.

Christina Axtelius, VD – &Axtelius AB

Anders har en fantastiskt bra attityd och inställning. Han är tydlig och klartänkt och lyssnar in kundens behov. Jag uppfattar Anders som en mycket service-minded och hjälpsam person. Stort tack – vi är jättenöjda med din insats och kommer alltid återvända till dig vid knepiga förändringar av sidan framöver.

Veronica Örfelth, VD – Leva-Center

Anders har hjälpt oss med att skapa en modernare design för vår webbshop. Han har även optimerat bilder så att sidan laddar snabbare, vilket är suveränt! Jag är mycket nöjd med vårt samarbete. Anders känsla för användarupplevelsen samt hans grafiska och tekniska kompetens gör att slutresultatet blir av toppkvalitet!

Claes Westerlund, VD – Hemtextil

Anders har hjälpt oss att vidareutveckla en kursplattform i WordPress som vi tagit fram själva. Han har varit väldigt enkel att samarbeta med, lyhörd och tagit fram bra lösningar utifrån de behov vi presenterat.

Anna-Maria Norman, VD – Paleoteket

Några av mina uppdragsgivare


Welow och Stockholm North

Produktfotografering (Gant Time)
Bildretusch (Gant Time)

L.E.V.A

Webbdesign
Webbutveckling

Paleoteket

Webbdesign
Webbutveckling

High Mind

Bildretusch

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön

Fotografering

&Axtelius AB

Originalproduktion
Grafisk design

Lei Wang Kinesisk Akupunktur

Webbdesign
Webbutveckling

Insight Magazine (USA)

Bildretusch

Lim & Handtryck

Webbdesign
Webbutveckling

Orgo-Germanika

Fotografering
Webbutveckling

Holistic Leadership & Event

Webbdesign
Webbutveckling

Sky Blue Media

Grafisk produktion