Simpliweb byter namn

Sedan 10 december i år heter mitt företag Grapixo! Jag har bestämt mig för att fokusera mycket på grafisk produktion och bildretusch och då kändes Simpliweb lite begränsande. Jag kommer givetvis fortsätta skapa hemsidor och webbshoppar åt företag, samt behålla alla mina webbtjänster, så ingen fara med det!

Grapixo indikerar lite mer att jag jobbar inom det grafiska området och bild (pixlar). Det är inte lätt att hitta lediga bra namn och domäner så det kräver en del brainstorming. Jag känner mig helt nöjd med detta och Bolagsverket är med på noterna så nu kör vi!!!


Tidsvinnaren – 9 steg mot ökad produktivitet

Detta är en 9 veckors utmaning där du varje vecka får tips och uppgifter som kommer att öka din produktivitet. Kursen är en mailsekvens med text och videolektioner som handlar om principer, tekniker och verktyg som effektiviserar ditt arbete. Anmäl dig till gratiskursen nedan.

Tidsvinnaren