På plats hos Arkipelagens ”workspace”

Från och med nu jobbar jag med mitt företag på Arkipelagens kontorshotell i Sisjön i södra Göteborg. Jag fick äran att tjuvstarta i deras ”workspace” som är under uppbyggnad.

Det känns bra att ha ett kontor och en offentlig adress. Det finns såklart fördelar med att jobba hemifrån som jag gjort hittills, men jag tror detta steg kommer gynna mig mycket mer som företagare. Och jag får chansen att träffa andra småföretagare bland Arkipelagens hyresgäster så det känns väldigt bra!


Tidsvinnaren – 9 steg mot ökad produktivitet

Detta är en 9 veckors utmaning där du varje vecka får tips och uppgifter som kommer att öka din produktivitet. Kursen är en mailsekvens med text och videolektioner som handlar om principer, tekniker och verktyg som effektiviserar ditt arbete. Anmäl dig till gratiskursen nedan.

Tidsvinnaren