Nytt företagsnamn – Simpliweb Production

Jag fick idag besked från Bolagsverket att mitt önskade företagsnamn blivit godkänt. Med enskild firma behöver man inte göra någon registrering utan man kan använda sitt personnamn. Jag vill dock skydda namnet och skyddet gäller i Västra Götaland (så funkar det med enskild firma). Så mitt företagsnamn är numera Simpliweb Production. Bra va? Då skiljer jag mig även från en del andra företag runt om i världen som har ordet Simpliweb i sitt namn (t ex i Indien och Frankrike).


Tidsvinnaren – 9 steg mot ökad produktivitet

Detta är en 9 veckors utmaning där du varje vecka får tips och uppgifter som kommer att öka din produktivitet. Kursen är en mailsekvens med text och videolektioner som handlar om principer, tekniker och verktyg som effektiviserar ditt arbete. Anmäl dig till gratiskursen nedan.

Tidsvinnaren