Nyss spännande samarbete – Gant Time!

Nu börjar det röra på sig för mitt bolag. Jag har nyligen inlett ett samarbete med Welow AB och Stockholm North. Welow är officiell distributör i Sverige för Gants klockmärke Gant Time och Stockholm North är ”worldwide licensee”.

Efter testfotografering i våras har vi äntligen kommit igång! Att fotografera klockor innebär stora utmaningar som produktfotograf. Den runda formen, de olika materialen glas och metall, samt makrofotografering för detaljrikedom och skärpa, ställer höga krav på fotograf och utrustning.

Jag använder givetivs mitt 100 mm Canon makrobjektiv, samt min Canon EOS 5DS R, som inte bara producerar hög skärpa, men även extremt hög upplösning (drygt 50 megapixel). Denna kombination skapar mycket skarpa bilder!

Jag tycker detta givetvis är väldigt roligt att kunna bidra med min kunskap för ett så känt varumärke!

Stort tack till Welow och Stockholm North – nu kör vi!