Ny logo och säljande hemsida för Holistic Leadership

Jag fick uppdrag av ledartränaren Torbjörn Källström att bygga hemsidan till företaget Holistic Leadership & Event. Det behövdes även en bättre logotype så jag fixade även det. Det har varit ett givande projekt och kunden är mycket nöjd. Han har frågat sina bekanta och de är imponerade av upplägget.

Så här skrev Torbjörn om projektet:

… Anders erfarenhet och kunskap gällande hur en bra hemsida ska vara uppbyggd för att få den säljande och att lyfta ett varumärke har jag redan kvitto på. Jag har fått mycket beröm av mina kunder. De tycker att den är användarvänlig, matig och trovärdig …

Torbjörn Källström, ledartränare

Jag vill även visa hur hemsidan såg ut tidigare. Mitt jobb var att strukturera om texterna så att det ser intressant och läsbart ut. Jag brukar varva med bild och grafiska element så att allt blir luftigt och tilltalande.

Jag jobbar med modern design såklart och ett tema som laddar snabbt. Vi kommer jobba vidare med sidan enligt kundens önskemål, bland annat sökmotoroptimering.

Se mer här: Holistic Leadership & Event

Före/efter

Jag vill även visa hur hemsidan såg ut tidigare. Se nedan före- och efterbilder.

Före
Efter