Diverse JavaScript- och PHP-appar

Jag skapar kontinuerligt egna webbapplikationer för att förbättra mig som webbutvecklare. Det är mest för att visa framtida arbetsgivare och rekryterare vad jag har gjort och vad jag kan.

Flera av apparna är byggda med endast HTML, CSS och JavaScript. Andra tekniker är React, Laravel och Bootstrap.

Varje app (nästan) har både en ”Live-demo”-version samt en länk till Github-repot.

Jag har samlat dessa appar på denna sida.


Tidsvinnaren – 9 steg mot ökad produktivitet

Detta är en 9 veckors utmaning där du varje vecka får tips och uppgifter som kommer att öka din produktivitet. Kursen är en mailsekvens med text och videolektioner som handlar om principer, tekniker och verktyg som effektiviserar ditt arbete. Anmäl dig till gratiskursen nedan.

Tidsvinnaren