Sökmotoroptimering

Med hjälp av data som bland annat Google samlat in genom åren, vad gäller internetanvändares sökvanor på nätet, kan man identifiera vilka problem människor söker lösningar på. Eller vilka svar de söker på sina frågor. Eller vilka produkter de är intresserade av att köpa, och så vidare.

Många företag lägger gärna en stor del av sin budget på annonsering (Facebook ads, Google ads etc). Men sökmotoroptimering är ofta en förbisedd strategi för att nå nya kunder. Man missar då en stor möjlighet eftersom fördelen är att du når de kunder som på eget initiativ letar efter dina tjänser och produkter. Att sökmotoroptimera din hemsida kan bli en lönsam investering!

Sökordsanalys

Vilka sökfraser är relevanta för din webbplats och vilka ger ökad trafik? Det handlar även om att hitta sökfraser som har ett ekonomiskt värde och inte har för hög konkurrens.

Organiskt sök

Organisk sök är de sökresultat som visas på Googles sökresultatsida. Där finns även annonser som företag betalar för. Men organiska sökresultat är de som kommer högt på grund av dessa relevanta och högkvalitativa innehåll.

Onpage SEO

Nyckelfraser placeras ut i koden på olika ställen, t ex i rubriker, titeltaggar, beskrivning, url:er. Och man skriver läsvärda, uttömmande artiklar samt jobbar med internlänkning etc.

LÅT KUNDEN KOMMA TILL Dig MED HJÄLP AV ”ORGANISK SÖK”

Local SEO

Jag vidtar åtgärder som gör att ditt företag lättare hittas på din lokalort. Du kommer att komma högt på Google med din sökfras i kombination med din ort, t ex ”stenläggning i Borås”.

Magnifikt innehåll

Google gillar långa texter. Du som är expert inom ditt område behöver skriva artiklar och jag hjälper dig vid behov.

Det går även att beställa uttömmande artiklar från duktiga ”SEO-skribenter” om ditt specialämne.

Artiklarna ska ge svar på användarens sökintentioner. Kompletteras med bra bilder och videor.

Google Företagsprofil

Google Företagsprofil har stor påverkan framför allt för Local SEO och särskilt om du har butik eller kontor där du tar emot kunder. Jag fixar din Google Företags-profil på det mest optimala sättet.

DIN HEMSIDA SKA SIGNALERA EXPERTIS, AUKTORITET OCH FÖRTROENDE

Beställ någon av mina webbtjänster