Offert

Jag vill ha en enkel process för att skapa hemsidor. Mitt arbetsflöde är minimerat för att hålla ner kostnaderna för dig, utan att tumma på kvaliteten.

Wordpress-utvecklare har olika tillvägagångssätt vilka har olika för- och nackdelar. Själv använder jag ett tema som laddar mycket snabbt. Mitt sätt att jobba skapar ingen överflödig kod som så kallade "page builders" har en tendens att göra. Jag erbjuder även ett flertal webbtjänster enligt nedan.

Webbdesign

Med min långa erfarenhet som grafiker har jag en stor kunskap som jag drar nytta av i mitt webbdesign-arbete. Jag vet hur man optimerar bilder, jag ser om loggor är oskarpa, jag har koll på läsbarhet, färger och andra detaljer. Jag varierar gärna med text, bild, video. Användarupplevelsen är A och O.

Webbutveckling

Jag använder WordPress och ett ”lättviktigt” tema (dvs det laddar snabbt) och temats ”blockbuilder” samt kodar vid behov. Temat är anpassningsbart i det oändliga. Oftast utnyttjar jag även tillägg för att skapa funktioner som utbildningsplattformar och webbshoppar.

Snabbare hemsida

Temat jag använder laddar mycket snabbt! Tecknar du dessutom webbhotell hos mig och väljer ”Guld”-paketet kommer din sajt ge en fantastsk användarupplevelse. Jag erbjuder även optimering och då ser jag till att kod och bilder kräver så få resurser som möjligt och därmed snabbas sajten upp.

MODERN WEBBDESIGN • SENASTE TEKNIKEN • FOKUS PÅ ANVÄNDARUPPLEVELSEN

Drift och säkerhet

WordPress popularitet innebär att hackare lockas till WordPress-sajter. Det finns dock flera åtgärder man kan vidta för att få din sajt så säker som möjligt. Andra aspekter är att se till att plugins, teman, wordpress och php, är uppdaterade och lirar ihop.

Sökmotoroptimering

Jag kan erbjuda sökordsanalys och ”on page SEO” samt ”Local SEO”. Vi samarbetar för att förstå vilka sökfraser som är relevant för ditt företag och optimerar sajten utifrån dem. Jag hjälper dig även med Google Företagsprofil.

Webbhotell

Jag erbjuder webbhotell och hjälp med domänregistrering för dig som anlitar mig som webbdesigner. Jag har tre paket som man kan välja bland och det går även att göra specialanpassningar. Hög säkerhet och daglig backup på servrar i Sverige.

E-HANDEL • FLERA SPRÅK • NYHETSBREV • UTBILDNINGSPLATTFORM

Beställ offert

Efter dessa grundläggande frågor kommunicerar vi i mer detalj och sedan återkommer jag med en offert.