Varför anlita mig?

Jag har lång erfarenhet av grafisk produktion, vilket minimerar risken för strul och garanterar smarta och effektiva arbetsflöden.

Jag kan som frilansare erbjuda stor flexibilitet och konkurrenskraftiga priser. Testa mig och se vad jag går för; du har inget att förlora!

Jag har en bred kunskap även inom webb, vilket gör att all din marknadsföring kan hamna under samma tak, vilket underlättar och spar tid.

tid klocka
Grapixo erbjuder en helhetslösning. Flera tjänster från samma leverantör spar tid och pengar för dig gällande administration och kommunikation.

Några av mina uppdragsgivare


Hemtextil

Webbdesign
Webbutveckling

L.E.V.A

Webbdesign
Webbutveckling

Paleoteket

Webbdesign
Webbutveckling

High Mind

Bildretusch

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön

Fotografering

&Axtelius AB

Originalproduktion
Grafisk design

Lei Wang Kinesisk Akupunktur

Webbdesign
Webbutveckling

Insight Magazine (USA)

Bildretusch

Kundomdömen

Jag uppfattar Anders som en mycket service-minded och hjälpsam person. Stort tack – vi är jättenöjda med din insats och kommer alltid återvända till dig vid knepiga förändringar av sidan framöver.

– Veronica Örfelth, Leva-Center

Anders på Simpliweb har hjälpt oss med att skapa en modernare design för vår webbshop. Han har även optimerat bilder så att sidan laddar snabbare, vilket är suveränt! Jag är mycket nöjd med vårt samarbete. Anders känsla för användarupplevelsen samt hans grafiska och tekniska kompetens gör att slutresultatet blir av toppkvalitet!

– Claes Westerlund, Hemtextil

Anders har hjälpt oss att vidareutveckla en kursplattform i WordPress som vi tagit fram själva. Han har varit väldigt enkel att samarbeta med, lyhörd och tagit fram bra lösningar utifrån de behov vi presenterat.

– Anna-Maria Norman, VD – Paleoteket